Newsfeed

Ominous Ruin: With dissonant 8-string guitars, dynamic 6-string fretted and fretless basses….

Ominous Ruin - Amidst Voices That Echo In Stone

Omnius Ruin offers an onslaught of technical progression and slamming brutality, backed by a catastrophic atmospheric dissonance.

On Amidst Voices that Echo in Stone, Ominous Ruin brings a breath of fresh air to the Technical Death Metal world. With intense, fast and dissonant 8-string guitars, dynamic 6-string fretted and fretless basses, punishing drums and incredibly dynamic and unique vocals. Each song is unique, yet the cumulative effect is one guaranteed to keep the listener interested from beginning to end!

Listen at Bandcamp.

Track Listing:

1 Ritual

2 Attuned to the Chasm

3 Deception*

4 Chrysalis of Flesh**

5 A Feast for Shadows

6 Labyrinthine Torment***

7 Consumed

8 Simulacra

9 Amidst Voices that Echo in Stone

*Guest vocals: Jade Ordonez (Arcane Existence, Embrium, Deliria) and Crystal Rose

**Guest vocals: Kris Cana (Symbiotic)

***Guest vocals: Julian Zidarevich (Black Passage, Behold the Desecration)

Album Line-Up:

Adam Rosado: Vocals, Lyrics

Alex Bacey: Guitars

Mitch Yoesle: Bass

Andrew Baird: Drums

Petr Oplatka: Guitars

Album Credits:

Written by Alex Bacey, Adam Rosado and Mitch Yoesle

Drums by Andrew Baird (Fallujah),

Drums Recorded by Cody Fuentes at Rapture Recordings

Recorded, Mixed and Mastered by Alex Bacey

Special Guest vocals: Jade Ordonez (Arcane Existence, Embrium), Crystal Rose, Julian Zidarevich (Black Passage, Behold the Desecration) Kris Cana (Symbiotic)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6048 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*