Newsfeed

Lost Relics: With Richter scale riffs….

Lost Relics - Unrealistic Cause

Denver dirt rockers Lost Relics are set to release their new single Unrealistic Cause on November 30 via Coffin & Bolt / Golden Robot Records. Sludgy, doomy and damn riff heavy Lost Relics come at you with the same intensity of some of their contemporaries Corrosion of Conformity, Down, Crowbar and Clutch. The track Unrealistic Cause,

The weight of indifference is the boulder that crushes our society. Empathy is dead and with it so are we. It is an Unrealistic Cause. Lost Relics employ Richter scale riffs to manifest the emotional density of these troubled times. Songs of protest. Songs of desperation. Songs for the end.

Volume. Riffs. Apathy. Lost Relics Formed in 2019 and have been gaining steam since the day they plugged in. Formed from the ashes of Low Gravity, The Worth and Smolder and Burn, Marc Brooks, Jess Ellis, Jason James and Greg Mason quickly hit the ground rolling with their monstrous riffs with breakneck changes and dual vocal delivery.

After releasing their self-titled EP in February of 2019, they have steadily been taking the stage to open for national acts and playing festivals across the front range of Colorado. After teaming up with Coffin & Bolt Records in September of 2020, Lost Relics is now in the process of finishing up and EP for release early 2021.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*