Newsfeed

Corners Of Sanctuary: With new and traditional Chrismas holiday track…..

Corners Of Sanctuary - Wonderful Time Of Year

Christmas is a time to say I love you and what better way than through a song!  Classic Metalheads Corners Of Sanctuary (COS) are staying true to their annual Holiday tradition and are dropping another brand new, all original single, Wonderful Time Of Year.

«A holiday track has definitely become a tradition with Corners Of Sanctuary», said COS guitarist Mick Michaels in a recent MBM interview. «It’s something we hope to continue to do each year…the fans seem to really enjoy it». The jolly new track was released on Black Friday, November 27th.

Starting November 30th, the single will be bundled together with several previous COS original Holiday releases as part of their Merry Metal Xmas VII package for 2020 and made available digitally through Exquisite Noise Records (US).

«More now than ever, we need as much positive energy in the world as we can muster up», added Michaels «And if that means writing a holly, jolly holiday song then so be it… we’re on board 100%!».

In October, Corners of Sanctuary released their latest full length album, Heroes Never Die, on RFL Records (US), to critical acclaim. The album was mastered by Bill Metoyer (Slayer, Armored Saint, W.A.S.P.) and produced by Michaels. The track We Never,

The band will be part of several online events including Metal Heroes Online II on December 5th and Wreckig Ball Metal Fest on December 12th as part of their Metal Never Dies: The Online Barrage Of Shows Tour.. In addition, COS has already begun recording a follow up EP for 2021 as well as working on new material for their next album.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6719 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*