Newsfeed

PatriarcH: Proudly present three new songs….

PatriarcH – Watch Us…Feed Us…Control Us…/Freed From Execution

PatriarcH  states, «Since 2016, we’ve been silent, while searching for a new vocalist and working on our new sound».

«Now we can and may proudly present three new songs. Fully developed under our own management.  Here below you already will find two of those songs».

«We’ve fine-tuned our own PatriarcH sound with care and expertise. Our sound is a mix of various influences. You’ll hear Progressive and Thrash Metal with traces of bands like Nevermore, Fear Factory, Pain of Salvation, Testament, Killing Joke, Gojira, Machine Head…»

Watch Us…Feed Us…Control Us…,

Freed From Execution,

Who is PatriarcH? A bunch of passionate metal musicians from the quiet Kempen in Belgium with an exotic Brazilian touch. 

 The band has been around since 1983 but our new songs show definitely progress in the style we are bringing, compared with our previous work. Our ambition? To make music lovers enthusiastic about metal music again, especially the younger generations.

 People who have a critical view on the world and the policies being pursued. Who are aware of the challenges we face as a society. This is reflected in our music. Contemporary, raw, in-your-face.

«We are planning to record the songs we have prepared for our next album at our studio and are looking for a label to release the album…».

Line-up:

Guitars / Freddy Mylemans

Drums / Luc Seeuws

Vocals / Mario Cesar

Guitars / Stijn Claessen

Bass / Tweeva 

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*