Newsfeed

Strega Nona: With intense dissonance and blast beats……

Strega Nona - Mirrored Pink

Strega Nona is an aggressive blend of post-rock, shoegaze, and black metal from New York City that combines overwhelming melodies, intense dissonance and blast beats.

Line-up:

Julia Simoniello – Vocals, Guitar

Nick Guttilla – Drums,

Anthony Guarneri – Bass,

Jordan Isaza – Guitar

Strega Nona is a four piece band from The big Apple, New York City. The band offers an interesting amalgam of shoegaze, black metal, and postrock into a coalescence of blast beats, distorted guitars, and overwhelming melodies. This wall of sound provides the backdrop for ethereal vocals that imbues the music with an atmosphere of despair for the modern world while simultaneously offering an air of hope for a better future.

Recorded and mixed by Scot Moriarty at Backroom Studios, and mastered by Jack Shirley, their debut album Mirrored Pink was self -released two months ago.  

1. With Child 06:00

2. Jakelin Caal 06:59

3. Poison Well 06:29

4. Original People 04:01

5. Bloodline 07:47

6. Heaven Is Here 07:17

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*