Newsfeed

Moskowa: Concept album set over a period of the history of France……

Moskowa - The Man Of The Three Islands

A few days ago the re-released album The Man Of The Three Islands from the French progressive death metal band Moskowa was released. Here are a taster entitled Russia`s Eye,

MoSKowa is a band formed on a whim with Stella, Manny and K. (aka Kylroys), in 2015. A band shaped in a Progressive Death Metal register where the inspirations come from by Morbid Angel, Decapitated & Gojira. The Man Of The Three Island is a concept album set over a period of the history of France and was recorded on Track Down Music with Valentin Carreau.

The album has been available since May 5, 2017 on digital platforms and in Europe. The band is in the process of composing the second album focused on another concept. As mentioned above Music-Records released a new very limited version of the album with a new production.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*