Newsfeed

Bloodkill: With lyrics of narcissists proclaiming…..

Bloodkill - For I Am The Messiah

The Mumbai thrash/heavy metallers Bloodkill publish lyric video for For I Am The Messiah. This song will be a part of their new album Throne Of Control which will be released January 19.

For I Am The Messiah’ speaks about the narcissists proclaiming to be the godmen and saviors who manipulate the vulnerable masses under the guise of the greater good. Times change and so do messiahs, but what remains unchanged is the Throne Of Control.

Bloodkill line-up:

Anirudh Gollapudi: Vocals

Vishwas Shetty: Rhythm guitars

Shubham Khare: Lead guitars

Yash Wadkar: Bass guitars

Jay Patil: Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*