Newsfeed

Insect Inside: With inhuman, nightmare-inducing music…..

Insect Inside - The First Shining Of New Genus

A Insect Inside sounds very unpleasant but fortunately it`s a band name this time! Gore House Productions latest addition to their crack unit is from Russia, the inhuman, nightmare-inducing Insect Inside! The band have been turning heads and chilling blood with their Intracranial Infection single and For The Glory Of Swarm demo, but now the time has come for them to realize their true pestilential potential with their full length debut album The First Shining Of New Genus.

The band states, «Insect Inside debut album The First Shining Of New Genus combines all the best that we are known about slamming brutal death metal – technique riffs, grooves, nasty guttural/growl and a tight sound. This record features special vocal collaborations with Kevin Muller from The Merciless Concept, Roman Vlasenko from Abnormity and Kirill Nazarov from Decomposition Of Entrails. It was hard and long work and we are certainly glad that it will add to the list of releases of Gore House Productions for the coming year!».

The First Shining Of New Genus will be unleashed on February 19th 2021. Feast your eyes on the album artwork and prepare for the horrors to come!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*