Newsfeed

Unbounded Terror: With brand new song….

Unbounded Terror - Infernal Judgement

Mallorca is one of the islands of the Balearic Islands located in the Mediterranean just off the coast of Spain. 29 years ago the band Unbounded Terror was formed in Mallorca. Unbounded Terror is actually one of the first Spanish death metal bands. The band was formed from the ashes of band Toxic Waste, and after that they were called Putrefeact Monstruosity until April 1991, when they adopted the name Unbounded Terror. 27 years ago the band released their debut full-length album Nest Of Afflication, and last  year they released their sophomore album Faith In Chaos.

Now the band is back with official video-clip taken from the CD Infernal Judgment to be released on 19th of January 2021 through Xtreem Music. Infernal Judgment is a new song taken from their new CD (not a new album) that will contain said new song, 4 re-recordings of songs from their legendary 1992 1st album Nest Of Affliction and three live tracks from their latest album Faith In Chaos, recorded in August 20th in the middle of the pandemic.

Tracklist:

1. Infernal Judgment

2. Dreamlord (2020)

3. Fear (2020)

4. Slaves of Sufferage (2020)

5. Sarcastic Souls (2020)

6. They Will Come From the Pain (Live)

7. Silent Soul (Live)

8. Hated in Hell (Live)

Line-up:

Vicente Paya – Guitars

Portas – Drums

Faustus – Vocals/Bass

Juan – Guitars

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*