Newsfeed

Across Antarctica: Represents a huge leap for the band…..

Across Antarctica - 2: The Next Puddle Realm

Across Antarctica’s self-titled album deals with a concept sci-fi story in space where reality glitches out in a holodeck aboard an ice ship traveling along the endless dark ice plane to find and explore other puddle realms with different civilizations.

Only Eight months after their debut album, New York old-school death metallers Across Antarctica are back with its follow-up 2: The Next Puddle Realm, with Joe Cincotta and Pat Reilly, from Full Force Studio and Big Cat Tracking, respectively, being responsible for the production work that represents a huge leap for the band. Across Antarctica are already working on their 3rd album and their goal is to play Maryland Deathfest every year!

Line-up:

Lou Giovanni – vocals & bass, rhythm guitars

Pat Reilly – lead guitar solos

Leo Worrell McClain – drums

Guest drums on 1 and 6: The Predator

Tracklist:

1. The Next Puddle Realm

2. Ice-Plane Anomaly

3. Contact

4. Hostile Forces

5. Violence Erupts

6. Banished From Home-Realm Centauri

7. We Are True North

8. Endless Dark Ice-Plane

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6220 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*