Newsfeed

Circle Waves: Pay tribute to one of the most anticipated games of all time…..

Circle Waves – Never Fade Away

#CDProjektRed states, «You need to consider Circle Waves on the soundtrack of your next game! This is better than original».

Circle Waves is a female fronted metal band from Poland. They just dropped a music video for their newest cover Never Fade Away. The song is directed and edited by the clever Michał Defański. Never Fade Away it’s a song by Samurai a band created specifically for Cyberpunk 2077.The band states, «As gamers and musicians we couldn’t miss an opportunity to pay tribute to one of the most anticipated games of all time, especially since it’s created by Polish studio.

Circle Waves is a mixture of mystical, possible riffs with finely arranged arrangements with different types of vocals.  Circle Waves is a progressive rock/metal band formed in Warsaw, Poland in 2010 by Tomasz Osiak (drums). A few months later NikaSt  joined the band as a lead vocalist.  In 2012 they released their first 3-song demo entitled From Lust To Dust. It defined band’s style – a mix of heavy riffs with melodic clean sections and powerful female vocals.

Following a couple of line-up changes, in 2013 band  started working on a new material with Michał Bugalski and Mateusz Horyński on guitars and Łukasz Ciechan Ciechański on bass. In 2014 they recorded new songs, but band members had decided to take a break and focus on other music projects before it was released. Hiatus lasted until 2018. Band came back with new members and at the beginning of 2019 finally premiered previously unreleased songs on Neverending LieEP. Rain Will Set Me Free from that Ep,

Current line-up:

Tomasz Osiak – Drums
Nika St – Vocals
Jakub Klimas – Bass
Alek Alos Gitarowski– Lead guitar
Kacper Łuczak – Rhythm guitar

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*