Newsfeed

No Stone Left Unturned: With a dark piece of music….

No Stone Left Unturned - The Endless Void

The Danish/European metal rock band No Stone Left Unturned are now ready with the second release, the single The Endless Void.

Besides, Peter Wolf Frandsen, No Stone Left Unturned is this time featuring Jim Dummer and Alessandro Medri on vocals, Konstantin Raidovski on lead guitar and Paolo Conte on drums. The single was Mixed and Mastered in Widek Studio by Maciej Dawidek.

Says, Peter Wolf of the release:

«The Endless Void is a dark piece of music I wrote years ago. It’s such a song I listened to, once in a while, and thought, this I have to record again… So, I did in an updated version with some new stuff in there, hope you like it!».

The single release contains The Endless Void in three versions with two different vocal interpretations and finally an instrumental version. It’s the first single from a collection of songs called Time Between The Past And The Present. The Endless Void was released through Wolf Music Production 20th of November 2020 and is distributed globally to all the well-known music services.

No Stone Left Unturned has already created a small buzz on social media and reached some of its potential listeners generating thousands of streams across popular streaming sites such as Spotify, YouTube and SoundCloud.

No Stone Left Unturned is featuring:

Jim Dummer and Alessandro Medri on Vocals

Konstantin Raidovski: Guitar Solo

Peter Wolf Frandsen: Bass & guitars

Paolo Conte: Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*