Newsfeed

Oreamnos: From the ashes of Weverin…..

Oreamnos - Into The Night

From the ashes of Weverin comes a new band from sole members Samuel and Matthew, both of whom worked together for the entirety of Weverin’s lifespan.  A different approach rises up to bring a mix of old and new, combined with a heavy atmosphere and precise riffing. Oreamnos allows Samuel’s guitar playing and Matthew’s precise drumming to dive into the minds of unsuspecting listeners with weight and imagination.

Line-up:

Sam- guitars, lead guitar, bass (Weverin, Phthisis, Governmental Crucifixion) and Matthew- drums, vocals, lead guitar, mixing/fx (Valdur, Sxuperion, Weverin, SXAP).

Album Credits:

Doug White- Watchmen Studios

Kevin Andreassian- Backroom Studios

Matthew S.- Bloody Mountain Bunker / Canyon Lodge Studios

Sean K.- mastering

Track Listing:

1. Into the Night

2. Shadows Of Misery

3. Bombastic Utterances

4. Torrid Hate

5. March Towards Oblivion

6. Forlorn (Fire of Despair)

Link:
Bandcamp

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*