Newsfeed

Leitourgos: Inspired by the Celtic and early Christian periods of the island’s history…..

Leitourgos – Anger Of The Druids/Face It

Leitourgos is a thrash metal / heavy metal band from Ireland, inspired by the Celtic and early Christian periods of the island’s history.

Progressive Power/Thrash Metal band Leitourgos released their 2 new singles Anger Of The Druids and Face It . The singles was recorded, mixed and mastered at Slane Studios.

Leitourgos was originally formed in 1991, but disbanded in 1995 when founding member Pieter Burger joined the thrash metal band Testoricide. The band was reformed in 2018 in Dublin, Ireland and released their debut album Slaves To The Master in 2019.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*