Newsfeed

Dead Dirty Dinosaur: No clue what they want or how to get it…..

Dead Dirty Dinosaur - Bad Timing

Bad Timing is the blinder of a new video from Brisbane Alt Rockers the Dead Dirty Dinosaurs and this is the third single released with Golden Robot Records and Riot Records. Bad Timing is the follow up to recent singles Monica and Revenge.

Life is never simple and relationships can take us all to the depths of confusion, on all sorts of levels. Bad Timing takes a sneak peak at a few moments in time for two people who have no clue what they want or how to get it, sound familiar?

 The Treble D’s bring you another pounding indie rock anthem that will keep you bouncing all the way until the final woos. The trademark riffs are back with a dirty bassline and the driving drums that we are starting to expect as standard from the Dead Dirty Dino’s. 

Dead Dirty Dinosaurs are Brisbane icons in the making. Following a long tradition of powerful music coming out of South East QLD these cantankerous troubadours have been pouring blood, sweat and tears into their music and the result will leave you smiling.

Tackling todays endless stream of daily calamities and staying positive through it all the DDD’s songs of love, life, dubiously deadly careers and a sly look at our wild surroundings all throb with the “night out” energy that we’re all craving right now.

Three Jurassic music lovers who met in the snow fields of Europe but ended up brought together here by a force that can’t be ignored.  A love of 90’s alt rock, punk, post punk and post rock combined with a need to make a mark on a new era in their lives set them on a path with one goal, to snag the support slot for the Pixies in Brisbane.

The pandemic has put that dream off for the moment but signing to Golden Robot and Riot Records combined has started a whole new path and who knows where that’s going to lead us all.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*