Newsfeed

Revelation Attic: Come whoever you are…..

Revelation Attic - Agony

The band Revelation Attic states, «Come whoever you are, come to the dark woods and listen, for here we sing what was revealed to us».

Latvian melodic/symphonic metal band, formed in 2017 by Rasa and Guntis, has released their 2nd single and video called Agony from their 2nd upcoming album Furute Being Ivented.

The group was formed in 2017 in Riga, and it was formed by Guntis and Rasa Lielpēteri and they are songwriters, performers and publishers. The style of music the band represents is melodic / symphonic (female fronted) metal. Lyrics are generally permeated by questions about the choice between “good and evil”, the struggle for “good”, mental and physical torment, etc. Going deeper into the lyrics, it is possible that the listener will be able to draw parallels with his life, feelings and suffering. Zoombie (Cranberries cover)

The lyrics of the song Agony include the already mentioned suffering, torment, reflections, which are resolved after the experience. In the video, this thought is depicted by personifying agony as a real, physical image from which one must be freed. The video director is Matīss Saulītis, with whom the group has been cooperating for three years.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*