Newsfeed

Apotheus: Heavily inspired from Asimov sci-fi stories…..

Apotheus – Save Our Ship

The band states, «Save Our Ship is a song about obstacles, but also about surpassing them and how those obstacles become a part of you. During these difficult times for everyone, we decided to put our uniforms aside and bring you our rawest and most intimate live performance to date».

«This song is a part of The Far Star, a greater overarching story. The Far Star is the untold story of our ancestry. A painful journey of survival in the majesty of cosmos, but also a delicate introspective about the human nature. When these two worlds collide, something new emerges. Hope, a mission and a destination».

Save Our Ship  is heavily inspired from Asimov sci-fi stories, Apotheus creates their own world which they describe in music and in a physical book. With the global pandemic, withdrawn from the stages, the band enters Redbox Studios studio to record a raw intimate performance.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*