Newsfeed

ORCumentary: Commemorates 15 years of the best orc rock

ORCumentary - Fully ORChestrated

«Since 2006, ORCumentary has been the #1 cause of death for elves, dwarves, goblins, and hobbits in all corners of the world! The best orc rock band in the universe! One orc, one keyboard, a world of adventure!», states the band.

New England comedic metal act ORCumentary is excited to announce his first release in 5 years.  Recorded in the depths of Middle Earth, er, quarantine, Fully ORChestrated will be available February 5th, 2021.  Orc Adams, hero of the orcs, wielder of the keyboard of mayhem, and sole member of ORCumentary, comments:

«ORCumentary is back! I am so excited to present Fully ORChestrated, a special album that commemorates 15 years of the best orc rock band in the universe! COVID-19 may have shut down live concerts and 98% of fun in general, but it gave me the opportunity to hunker down and bring to life an idea that’s been festering in my evil brain for over a decade».

This album takes many classic ORCumentary songs and swaps out their electric guitars and traditional drums for searing strings, blaring brass, terrifying timpani, and tooting flutes! The album also includes ORCumentary’s first new single in 5 years, and an uproarious cover of Where There’s A Whip, There’s A Way, originally featured in the Return Of The King animated film from 1980! Sound the horns, sharpen your sword, and put on a new loincloth, because The Time of the Orc Has Come!

Tracklist:

1.) The Time of the Orc Has Come

2.) Goblin Death March (ORChestrated)

3.) The Betrayer’s Song (ORChestrated)

4.) Troll Snot (ORChestrated)

5.) Where There’s A Whip, There’s A Way!

6.) Orcs on Ice (ORChestrated)

7.) Orc in my Bathtub (ORChestrated)

8.) Smoke the Ashes of Your Enemy with a Pipe Carved From Their Bones (ORChestrated)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*