Newsfeed

Black Paisley: Revamped and re-amped…..

Black Paisley – Without Us

Meet then revamped and re-amped Black Paisley mk II introducing their new modern version of Classic Rock. With the new line-up and album Paisley has taken a direction towards the more modern bands like Volbeat, Inglorious and Black Top Mojo but remaining the foundation in strong songs and choruses from their heritage in melodic rock and AOR. Meet the revamped Black Paisley and the first single Without Us of the coming album Rambler.

The new line-up is including Franco Santunione from Electric Boys, who has produced the album together with Martin Karlegård, and is mixed by Robert Pehrsson (Thunder Express, Robert Humbucker).

Black Paisley new line-up (mk II):

– Stefan Blomqvist – Lead vocals and guitar

– Franco Santunione – Guitars

– Jan Emanuelsson – Bass

– Robert Karaszi – Drums and Percussion.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*