Newsfeed

Dark Zodiak: Massive and brutal metal from Eggingen…..

Dark Zodiak - Ophiuchus

Eggingen is a municipality in the district of Waldshut in Baden-Württemberg in Germany, and in this little town the band Dark Zodiak was born close to ten years ago. The band will release their new and third full-length album Ophiuchus on January 30, 2021. The new album is brimming with massive and brutal blackened death-thrash-metal. The very dark, atmospheric and varied title track Opiuchus,

Dark Zodiak stands for thrilling live shows, a crushing sound, direct interaction with the crowd and a perfect fusion of thrash and death metal, forged from whipping riffs, tons of drums and thunderous female growls. The track 2020 A.D.

Dark Zodiak have rocked all over Germany and Europe, and shared the stage with names like Tankard, Debauchery, Eluveitie, Stillbirth, Pripjat….

In 2013, the first EP Throwing Stones was released, followed by the first LP See You In Hell in 2015. The 2017 published Landscapes Of Our Soul could win the title Underground truffles in Reviews and numerous events, festivals and especially Metalhead-hearts were conquered.

Line-up:

Dieter Schwarz  – Drums (2011-present) (ex-Source Of Silence, ex-Sin Nombre)

Charly Gak – Guitars (2011-present) (ex-Spellsinger)

Simone Schwarz  – Vocals (2014-present)

Benni Poeck – Guitar

Steffi Bergmann – Bass

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*