Newsfeed

Tetrasun: It is now time to release our baby to the world!

Tetrasun - Tetrasun

Tetrasun is a group formed from friendship with a goal to create music in it’s own image. There is an immediate feeling of danger in the guitar driven sound, which drives the songs forward and keeps the listener on their toes. The larger story arcs between songs take you on a journey to another discipline.

Tetrasun states, «This project started late 2018, and has become quite a large part of our lives. The recording and mixing was done by ourselves, so the endless swamp of choices took us a while to get through. We have worked to speed up the process in the future. It is now time to release our baby to the world with our self-titled debut album».

Track list:

1. Alku (1:55)

2. Pressure (4:06)

3. Assertion (2:23)

4. Torn Down (3:42)

5. Another Discipline (5:59)

6. Time Signature (7:01)

7. Metsä (3:40)

8. Watching (7:30)

Total Time 36:16

Line-up

Jussi Jäppinen – vocals, guitar

Touko Uhrman – drums

Antti Viitanen – bass

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*