Newsfeed

Kevin Kastning: Modern chamber music utilizing guitar family instruments …..

Kevin Kastning – Etheral IV

Kevin Kastning: Modern chamber music utilizing guitar family instruments invented by Kevin Kastning:

36-string Double Contraguitar

30-string Contra-Soprano guitar

17-string Contraguitar

16-string Contraguitar

15-string Extended Classical guitar

17-string Hybrid Extended Classical guitar

12-string Extended Baritone

6-string Bass-baritone

12-string Altoguitar

Sixth Occurrence from the album Ethereal IV, by Kevin Kastning, Sandor Szabo, Balazs Major.

Kevin Kastning: 30-string Contra-Alto guitar and Sandor Szabo: Electric guitars. Worldwide release date 5th January.

Ethereal IV was recorded at the end of Kevin Kastning’s 2018 European Tour.  The album was recorded in a single day at the Kismaros Concert Hall in Kismaros, Hungary. and features Kevin Kastning on 30-string Contra-Alto guitar.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6718 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*