Newsfeed

Smerdear: Zombies from Siberia…..

Smerdear - Во Тьме

The band Smerdear is from Siberia and offers Zombie Death Metal and a new album Во Тьме. The album contain 10 songs in Zombie Metal music style was released by Russian label Sound Age Production Песнь Мёртвых (Song Of Martyrs)

The band was formed in 14 July 2018 and in the past years released few singles and their debut album «За чертой» in 2019.

Line-up: Smerdead: Козлодёр (Kozloder) – vocals Смерд (Smerd) – guitar Хрыч (Hrych) – bass guitar Дорф (Dorf) – drums. Smerdear live featuring Alex Dyake,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*