Newsfeed

Sollein: An emotive, depressive listen…..

Sollein - Another Side Of Sadness

Another Side Of Sadness is the new single from Sollein.

Andy Clarke, known primarily for fronting death/doom act The Crawling, had already revealed details of his new solo project Sollein.

Clark states, «I think I have reached that age, that happens to most I guess, where you question the very point of being; an existential crisis of sorts. Another Side Of Sadness explores my view of the world when I look at people, and what brings joy. We are puppets, our happiness controlled by others, and whilst many may disagree; the point I’m making is – does it matter?».

«I sometimes find myself filled with creativity, but no outlet. There are many ideas and emotions i feel need translated into music, but often isn’t achievable in a full band set up».

«For this reason i began Sollein ; writing music without boundaries, no constrictions i usually feel compelled to impose on myself. I have introduced synth, multiple guitars, clean vocal over-laced with a black metal delivery. The result has been an emotive, depressive listen. This makes me happy».

«There are those that matter, and only they understand the gravity of my silence».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*