Newsfeed

Disout: Combines the spirit and naturalness of rock with modern metal energy…..

Disout - Blindness

Today we are premiering Disout`s brand new single Blindness. Watch Disout’s Blindness visualizer at this location:

The band comments:

«This album is unique for us and contains 100% of our emotions. After a long relationship with each other we decided to collect some of the songs we have written over the years and make Mien something unique».

Poland’s Disout have announced the release details of their upcoming album Mien, set to be released on February 8th, 2021. Mien features 9 tracks with heavy riffs, powerful drums, atmospheric guitars and unique vocals from singer Darek Dolny.

Disout deliver a tribute to rock, featuring solid riffs which goes hand in hand with the modern sound of metal. Disout is for fans of Machine Head, Opeth, Mastodon etc.

Tracklist:

1.Blindness

2.Lullaby

3.Virgin

4.Our Desire

5.All of Them

6.Dissonance

7.Global Orphanage

8.Texture

9.Try to Convince Society

Line – up:

Darek Dolny – vocals

Mateusz Simiot – guitars

Jan Nowak – bass

Artur Artie Woźniak – drums

Disout is a new music project. Their music combines the spirit and naturalness of rock with modern metal energy. The line-up are musicians who have already worked together in other bands.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7411 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*