Newsfeed

Allomerus: Keen to use new technology…..

Allomerus - Hydraulic Power Department

Allomerus is a geotropically genus of small ants in the subfamily Myrmicinae. Allomerus is also a duo of musicians from Australia consisting of John Wegner on guitars, synths, bass, and vocals and Paul Wegner on drums and percussions. John Wegner and Paul Wegner are clearly not geotropically, nor are they ants, check their website, they’re humans!

 Hydraulic Power Department is the new album from the Australian band Allomerus. The band states «Allomerus is a band from Melbourne Australia who are keen to use new technology. Our music uses not only real instruments but also synthesizers and sequencers on iPads. We also use a guitar synth for saxophone and trombone sounds and electronic drums and percussion».

The album Hydraulic Power Department was released mid-December and is their seventh.

1. It Goes Up To 11 (6:39)

2. Hydraulic Power Department (9:35)

3. Standing On The Shoulders Of (4:46)

4. Snake In The Glass (8:13)

5. Steam Powered Inertia (6:03)

6. Spherical Cow (1:24)

7. Every Breath We Drew (10:04)

Total Time 46:44

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*