Newsfeed

Omination: With the most encapsulating and ominous funeral doom…..

Omination - NGR (New Golgotha Repvbliq

Tunis isn’t a land with many metal bands according to The Metal Archives as they only lists 30 bands. The new album from Tunisian Apocalyptic Funeral Doom band Omination comes out on February 5, 2021. The album is titled NGR (New Golgotha Repvbliq), the new record comprises 9 songs totaling nearly 80 minutes of music! NGR is the third full-length, and the band has been active for five years now.

«And out of his mouth goth a sharp sword, that with it he should smite the nations: and he shall rule them with a rod of iron». The track Sword that Came Out of His Mouth, Revelation 19:1.

The long-awaited new full-length album from the Tunisian Apocalyptic Funeral Doom Metal entity Omination is upon us!

 An absolute mammoth of a record, NGR (The New Golgotha Repvbliq) contains over an hour of some of the most encapsulating and ominous funeral doom metal to come out in quite some time. Combining abrasive and dissonant riffs with a shroud of atmospheric and monumental church organ and choirs, the instrumental aspect of this record is already massive, which is only enhanced by Fedor’s forceful growls, belted with conviction and strength. The music and overall atmosphere of Omination is derived from the last cathedral, preached by the prophesying wanderer.

The track list:

1.            Crossing the Burned Wasteland  03:51    

2.            Apocalyptic Ignis Fatuus 10:14    

3.            Last Trisagion     04:50    

4.            Necropolis, the Backbone             07:59    

5.            The Sword that Came Out of His Mouth  07:28    

6.            Unto the Ages of Ages    08:48    

7.            Death(s), Love, and Life 07:43    

8.            Post-Apocalypticism        06:23    

9.            The New Golgotha Repvbliq         20:17    

Omination started as a one-man project by Fedor Kovalevsky and he is still active in the band. Kovalensky  have this impressing musical Curriculum vitae, Severe Agony, Vielikan, Novah Sayoz, ex-Brain Pattern, ex-Death Awakening, ex-Ethereal Travel, ex-Kane, ex-Old Crow, ex-Soulhunt, ex-Tanit. Kovalevsky is obvious a very distinct and clever musician. On NGR Kovalensky is supprtet by Zied Kochbati (Vielikan; and Nassim Toumi, and Omnination enters Omination enters 2021 as a full band with. The track Nothing is a Skepticism cover.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*