Newsfeed

Unfleshed: It’s never too late for some Oldschool Death Metal!

Unfleshed - Twisted Path To Mutilation

It’s never too late for some Old-school Death Metal! The song Cadaveric Intercourse, is Taken from the album Twisted Path To Mutilation by the band Unflehed.

After two decades of existence, time has finally come to unleash their debut album, also including as bonus their acclaimed Exhuming The Bastards (EP 2000), remastered for this release. Twelve songs over a fleeting hour injected with impious inexorable old school Death Metal that will surely satisfy the most avid devotees of Suffocation, Deicide, Cannibal Corpse, Sinister…and Savage Death Metal!

Line-up:

César C. – Bass and Vocals

David P. – Guitars

José S. – Guitars

Hugo A. – Drums

Tracklist:

01. Cadaveric Intercourse

02. Cannibalistic Homicide

03. Lingering Sore

04. Covered In Shit Drowned In Piss

05. Shotgun Fellatio

06. March To The Slaugther

07. Everlasting Insanity

08. Divine Molestation

09. Ripped From The Inside *

10. Stabbed Full Of Mayhem *

11. Inherently Dead *

12. Plagued By Inveracity *

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7159 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*