Newsfeed

Skeleton Screen: Petrified tears cut like glass in my throat….

Skeleton Screen - Critical Decay

Skeleton Screen released new lyrics video!

American Sludge/Post-Metal band Skeleton Screen released their new lyrics video for the song Critical Decay taken from the band debut EP Conditions that was released some month ago. The release was recorded/mixed and mastered by Kyle Jones at Sleeping Brotherhood Studios. Drums were recorded and performed by Adam Soucy.

Skeleton Screen was formed in 2019 in Denver, Colorado by Mark Johnston (Guitars, Bass, Vocals).

The desperate anxiety of abandonment; the anger and disdain toward those whom you once trusted; the depression resulting from the crushing weight of loss. Conditional love is a fabrication. There is not, and will never be, such a thing. Despite being born with hearts full of love, the ideological divide prevalent in all aspects of life, drilled into our minds constantly by the media, political, and religious figures, tears the ability to truly love from us until all that is left is resentment and decay. This cold, empty void binds us together.

Lyrics,

Petrified tears cut like glass in my throat

Held it all in until my eyes capsized

Your words were lifeboats

I drowned in my bath of lies

On the past I’m choking

The pain is all so memorized

Branded with guilt

Shadows approach

The crows form a cloud and collide

The reaper’s evoked

The rage is so pressurized

He speaks, but all I see is smoke; his dialogue I despise

I’m all alone; it’s me that spoke

Reality’s a compromise

I laugh it off with a joke

Paranoia is a spy

Dopamine I try to provoke

My serotonin’s in disguise

I wear a reflective cloak

So Medusa’s gaze won’t paralyze

Inside the fog I search for hope

Will this virus be sterilized?

Tracklist:

1.Acclimation Glare 04:58

2.Critical Decay 05:53

3.Presages 06:32

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*