Newsfeed

Enemy Awakes: Reunites the Swedish classic sound with a modern approach…..

Enemy Awakes – Fallen Words

Enemy Awake from Sweden is a melodic Swedish meath metal band/project created in 2017 by Ivan Castro and Melinn Törne. Now with Rebecca Holm as the new singer since July 2020.

Enemy Awake have announced their new album to be released next month. Fallen World is the follow-up to their 2019 debut The Enemy, for which Enemy Awake reached out to legendary Tomas Skogsberg from Sunlight Studio to get the classic sound from the Swedish death metal scene. Their new album reunites the Swedish classic sound with a modern approach. The track Cryonation,

Tracklist:                   

1- Fallen World

2- Hate

3- Cryonation

4- The Vampire

5- The Visitor

6- Dead Soul

7- Devil Inside

8- No More

Line up:

Ivan Castro

Rebecca Holm – vocals

Credits:

All music recorded by Enemy Awake, vocals and mixning by Tomas Skogsberg from Sunlight Studio and mastering by Paul Lavigne from Kontrastmastering from UK.

For fans of Metallica, Entombed, Pantera, Amon Amarth, Arch Enemy, At The Gates, Dismember…

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*