Newsfeed

Giotopia: With a new and very dramatic song!

Giotopia – Forever Bound

Giotopia is an epic fantasy tale on music. Each chapter comes with a song and every musician has his own character in our story. The album is entitled Trinity Of Evil: Fourth Chapter. The track Forever Bound is very dramatic and emotional and are a very special duet between Gio Smet and Ginny Claes.

As you might or not might know, Giotopia will release song by song in video form for the new album!

Enjoy the fourth chapter, featuring guest appearances from Apollo Papathanasio (We Sell The Dead, ex-Firewind), Jürgen Wulfes (Thomsen, Cholane, ex-Moon’Doc), Kelly Thans (Vocal Life Of A Kelly), Sara Vanderheyden (Cathubodua), YGC (The Losts), Ginny Claes (The Guardian), Jeff Metal (Devil’s Desire), Freddy Richard (Heavylized, Fool’s Paradise) and Hannelore Van Gorp!

The band Giotopia states, «Giotopia is an epic fantasy tale on music. Each chapter comes with a song and every musician has his own character in our story». Ginotopia`s new album will be called Trinity Of Evil and will contain a new epic adventure in the world of Giotopia, with the return of an evil witch, a dark wizard and a forceful fire demon combined as trinity of evil!

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*