Newsfeed

StormSons: Striking melodies and choruses and heavy arranged riffs…..

StormSons - The Heaven`s Envy

Brazilian stoner metal band StormSons releases the new music video for the single The Heaven’s Envy. The video was produced by vocalist Kadu Pelegrini, with the studio Xtudo, and is part of the series of videos that the band is producing to promote the work in several countries. The last release, Black And Gray had great repercussions in the international media and has been conquering a legion of fans.

The band is in the studio preparing their second album, which will be released this year and has special guest appearances. The new work will have an even more evolved and consistent sound and attitude.

 StormSons is a stoner metal/southern rock band from Brazil formed in 2015. It has as main influences are Black Sabbath, Pantera, Metallica, HIM and Depeche Mode. The video for Hollow Man, released in 2019, has more than 50,000 views in a few months on youtube.

The band has already opened the show of the legendary Scottish band Nazareth in São Paulo, making a visceral and memorable performance for the crowd present. In 2019 StormSons releases its first self-titled album with 13 songs after the successful debut EP 555 and firmly define its personality and name in the scene because of the heavy lyrics of the occult, striking melodies and choruses and heavy arranged riffs, combined with impressive visual arts, form a set of elements that translate exactly the essence of the StormSons. In 2020 the band continues its climb, being featured in dozens of media outlets such as specialized websites and blogs around the world, in addition to having songs played on several radios around the world with 100% positive and upward feedback.

Line-up:

Kadu Pelegrini – Vocal

Henrique Canalle – Bass

Bruno Luiz – Guitar

Mateus Schanoski – Keyboard

Rodrigo Abelha – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6707 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*