Newsfeed

Angel Martyr: With pure heavy metal with no compromise…..

Angel Martyr – Nothing Louder Than Silence

Angel Martyr was founded in 2006 as Wraith’sing by Tiziano Hammerhead Sbaragli and Tiziano Atreiu Cosci, which was then put on hold until 2010, when the two musicians re-formed with the present name and composed their first song, titled after the band name.

Italian metallers from Tuscany, Angel Martyr, will release their new studio album on February 19, 2021. It will be available on CD and on all digital platforms via Iron Shield Records. The album comes four year after the debut album Black Book: Chapter One.

The album, titled Nothing Louder Than Silence, offers 10 tracks made of a pure heavy metal sound, on which dark atmospheres stand out thanks to the contents dealt by the lyrics: ranging from theology, to psychology, to investigating the meanderings of the human soul.

Nothing Louder Than Silence Track Listing:

1. Black Rose on a Frozen Grave (intro)

2. The Legion Of The Black Angels

3. Forgotten Metal

4. Black twin rising

5. Climbing the Walls of the Abyss

6. Marked by the Woodblade

7. Reckless Master

8. Nothing Louder Than Silence

9. The Arrival in Geresenes’ Land

10. My Name is Legion

Tiziano «Hammerhead» Sbaragli, Angel Martyr frontman, says:

«This album will be more mature than our previous one. I’m not only talking about the riffs and the songwriting but, above all, it’s about the sound and the vocal interpretation of each song. When it comes to the style, we stay true to ourselves: it’s still a pure Heavy Metal sound with no compromise».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6869 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*