Newsfeed

Cellar Twins: Can be enjoyed by laidback rockers to full-on metalheads……

Cellar Twins - Duality

A year ago we talked about the single Molotov Parade from the band Cellar Twins and now the band is back with new music and the album Duality this Friday, Jan 29th via Rockshots Records. The track Millenium,

Duality is a combination of ten infectious hook-laden tracks that blends raging modern instrumentals with powerful yet clear vocals,that can be enjoyed by laidback rockers to full-on metalheads.

Cellar Twins is a modern rock band with an enigmatic sound identity. Composed of 3 Belgian and 1 French and founded in 2014, the band offers an intense journey into a unique universe where light and darkness combine. After a first EP in 2017, the band released the album Duality in December 2019, praised by many Belgian and international critics. Somewhere between passion and rebellion, Cellar Twins revitalizes a multitude of musical horizons and asserts itself as a new image of rock music. Now Duality finally receive a proper promotions.

The band has performed on multiple Belgian festivals such as the Kraken Metal Festival, Bear Rock, and American Rock Festival plus have participated in Wacken Open Air’s Metal Battles. The band is for fans of Bullet For My Valentine, Asking Alexandria, Avenged Sevenfold, Trivium. The title track Molotove Parade from their debut album.

Formed in 2014, Cellar Twins debut their first sounds in 2017 with their debut self-titled EP and lead single/ music video My Shell. The EP was the band’s stepping stone to greatness with its heavy rock riffs, soaring lead lines, deep lyrics and just all-around good time listen with its Belgian progressive / alternative rock flare.

Over the years, Cellar Twins have offered fans an intense journey into a unique universe where light and darkness, passion and rebellion all combine to showcase a multitude of musical horizons and assert itself as a new image of rock music.  They have appeared on multiple Belgian festivals such as the Kraken Metal Festival, Bear Rock, and American Rock Festival plus have participated in Wacken Open Air’s Metal Battles.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7083 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*