Newsfeed

Mastord: With very much music…….

Mastord - To Whom Bow Even The Trees

The town of Kotka in Finland faces the Baltic Sea and is an important port city, but is also the port and the hometown for the band Mastord. Fallen Angel is the single from the forthcoming Mastord album To Whom Bow Even The Trees. Album release date February 19, 2021. Mastord offers ten tracks and as much as 75 minutes with progressively rocking stuff.

Tracklist:

01. The Walls

02. Mediocre

03. Humble Professor

04. Master – Savior

05. Silence Chime

06. Fallen Angel

07. Going Down

08. Endless Confusion

09. Closer To The Void

10. Circles Lies

Line-up:

Markku Pihlaja – Vocals

Pasi Hakuli – Bass

Toni Paanen – Drums

Kari Syvelä – Guitars and keyboards

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6734 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*