Newsfeed

Blessed The Dead: High energy vocals/vocal choruses, guitar riffs/solos…..

Blessed The Dead - Overdue Lies

Bless The Dead actually released the new mini-EP Overdue Lies today, and here are the track White Lies Dark Whiskey,

Track Listing:

01. White Lies Dark Whiskey | 02. Overdue

The new mini-EP from Atlanta’s finest Bless The Dead has the feel of rock ‘n’ roll bleeding into genres of traditional metal. Two high tempo songs bringing the thought of a southern thrash punch, all while holding a groove metal foundation. High energy vocals/vocal choruses, guitar riffs/solos and bass creativity with drum fills carrying the songs through their very core.

The themes on Overdue Lies are about a mixture of influence, an escape and consciousness of situations. Its about hanging on too long and having to let go. Letting a poison make you lie to yourself, which sometimes puts you in very tough situations.

Bless The Dead are:

Noah Welborn – Vocals | Allen White – Guitarist | Jon Gray – Guitarist | Mike Christian – Bass | Keith Graham – Drums.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*