Newsfeed

Neon Heart: About music appearing out of nothing….

Neon Heart - Temporaria

Neon Heart is a psychedelic kraut impro outfit based in Stockholm, Sweden. Neon Heart is about music appearing out of nothing, channeling it through our playing, listening to each other and ourselves. Nothing is fixed. There are no songs.The relative egolessness of the West German Kraut scene is at the heart of — our Neon Heart.

Neon Heart states, «Neon Heart started out in 2006 and has played regularly at various venues in the Stockholm area since then. During 2016-18, Neon Heart underwent some personnel changes. In 2017, we started releasing our music, and initiated an ambitious and ongoing recording project». Temporia released some weeks ago is Neon Heart`s sophomore album.

Tracklist:

1. Somna Bort (07:59)

2. Vi behöver (03:54)

3. Alltid leva med (04:08)

4. One Of These Days (07:14)

5. Som en sanning (04:54)

6. Vi får väl se (05:28)

7. Slå Dig Ner (9:38)

Total Time 43:15

Line-up:

Magnus Nordén – drums

Johnny Karlsson Kern – bass, vox

Björn Wallgren – guitar

Petter Kärnekull – electronic viola

Daniel Borgegård Älgå – saxophone

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*