Newsfeed

Natthammer: From the Inca Empire core area….

Natthammer – Lonely Heart

Today we travel to Peru, and there have as far as I can recall not Permafrost been before! Peru is a big high-lying country with many residents and has a rich cultural history. The Inca Empire had its core area in present-day Peru.

After opening important bands of the world metal scene like Accept (Ger), Doro (Ger), Enforcer (Swe), Satan (UK), Pentagram (Chi) and sharing the stage with numerous local and international bands in countries like Peru, Ecuador and Brazil; Fátima Natthammer (ex – Mandragora), decides to form her own project at the beginning of 2018, under the name of Natthammer oriented towards a hard rock / heavy metal style. The track Lonely Heart,

Lyrics:

Why we dissapear

And now we are as strange

You don´t know how I´m trying

To disguise my own game

Superstition in the way you looking

Unconditional my belief in you

Chorus

Because my lonely heart, my lonely heart ah ah ah ah

Is still fall in love

Maybe I need my liberation in

The reflection of your eyes

Forever is my destination

To have a lonely heart

A lonely heart

I ask myself many times

What happened to us

Perhaps I bought the ax that

Has cut the trunk of your soul

It was unforgettable your last excuse

The possibility to return to you

I´m tired of broken promises

There are tears inside

I´m tired of broken promises

Of my transparent eyes.

The first self-titled album was produced by Fátima Natthammer who worked with the musician César Gonzáles Salaverry (Mauser). It was recorded at LCR Studio, Peru with the participation of Cesar in the guitars and choirs and session musicians invited in the bass and drums. 2019 as an Independent Release. On October 18th 2020 three songs from the album also were used for their appearance on the 3rd edition from the Heresy Fest online in Argentina

Fatima Natthammer is working on some new singles. So if you like what she is doing with Natthammer, keep an eye on her movements.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6841 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*