Newsfeed

Deimos: Now the beast hungers for blood…..

Deimos – Those Who Built The Sky

Deimos is an international music project, based in Los Angeles, CA.  The leader of the project is Matt Taylor, but he works together with some great musicians from Middle-Europe too. They just released their first album Those Who Built The Sky.

The band plays what could be defined as progressive groove/thrash metal. In addition the band must not be confuse with Deimos from Florida, Deimos from Iowa / Arizona, Deimos from Texas and Deimos from New York! The track Bite The Hand That Feed,

They promise everything but offers nothing

Withered lives pushed into slavery

Kept alive by an infusion

Oppressed system designed by yourself

Hand that feeds one day will chain you

The animal instinct breaks out

Anger tears our lord’s flesh

And their smothered scream will consume everything

Bite the hand that feeds

Now the beast hungers for blood

Forecasted destinies from a past

Is this the year of insurrection?

It will come in every era

For a time, self-forgotten peace prevails

They return behind the scenes

In possession of insidious plans

They sprinkle words of hatred

Their bloodshot eyes will follow your footsteps

Bite the hand that feeds

Now the beast hungers for blood

1.            Hell is Empty      04:40      

2.            Bite the Hand That Feeds              04:19      

3.            Rays of the Never Setting Sun     04:37       Show lyrics

4.            Dendrocnide       05:18       Show lyrics

5.            Forbidden Gateways       04:41       Show lyrics

6.            Arrival of Deimos             05:19       Show lyrics

7.            Akrasia, Deimos – We Built the Sky            05:14      

               34:08    

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*