Newsfeed

Ereley: Live From The Basemant…..

Ereley – Diablerie

The track Beast (Live From The Basemant) is recorded at from The Basement studio in December 2020. Record, mix, mastering: Lukáš Réda Drums played by Petr Haty Hataš, recorded in Hostivař Studio by Zdeněk Šikýř Video by Daniel Dasty Strnad.

Ereley is a 4 member group from Czech Republic and they play heavy joy music :-). They was founded seven years ago in the city of Cheb, which is on the border with Germany. Erely are a group of people who loves music full of emotions and stories. Their songs reflects their lives, experiences, joys and also pains and tribulations. They are a professional band and are ready to show their music anywhere in the world. Their goal is to live the music, each and every day again and again. The track Boogi Man,

The band states, «Learn to fly in skies and you shall find what you seek for, learn to fly in skies and maybe you will survive », said Ace and one has understand and second one not. We fly quite high in skies and search for dreams which hides here. You have to understand that those bird does not change their way and some of them are never coming back. A lot of Suns and Moons has passed skies since we started our flight. Some nights were colder than others yet we fly further and we look for our worldchamber. We will maybe never find it but fact is that the way is also good goal». 

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5240 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*