Newsfeed

Abigail`s Affair: Archeology and metal core…..

Abigail`s Affair - Shattered

Archaeological finds indicate that humans have lived in the El Paso region for thousands of years. The El Paso band Abigail`s Affair has existed considerably shorter of course and is fresh and reasonably youthful.

Abigail`s Affair  is a metal core/rock band with a fresh and unique sound that sets them apart from other metal core bands.Abigail’s Affair are in addition very satisfied to present Robert Pinales as the band’s new guitar player!

Band’s comment: 

«We want to give Robert Pinales a warm welcome to the band! He’s been a good friend of ours for a long time and we are very happy to be working with such a great person and musician». The track Wolves,

Wolves is a track taken from Abigail’s Affair’s upcoming album Shattered due for release on 19 02 2021 via Wormholedeath.

About Shattered,

«In this album we have touched some topics that are truly personal to us, each and every song describes the way we feel about life and how our experiences affect us in a personal way, this is the album that we want to put us were we want to be».

Wolves // Lyrics

Day by day

We keep on searching

Like a pack of wolves

We will not give up

This is all we’ve got

This is all we are

Nobody can break us down

We’ll keep on moving

Until we shake the ground

Move!

We have the fire

Burning in our hearts

We are a pack of wolves

Searching for our prey tonight

We have desire

Shining in our eyes

We are a pack of wolves

Hungry for living life

Here we go again

Day by day

We stand together

Like a pack of wolves

Hunting

This is what we are

This is what we’ve got

Nobody can break us down

We are fucking moving

And we will shake the ground

We have the fire

Burning in our hearts

We are a pack of wolves

Searching for our prey tonight

We have desire

Shining in our eyes

We are a pack of wolves

Hungry for living life

The track Pain,

Video credits:

Directed by Robert Pinales

Edited by Jag Valdez

Abigail’s Affair are:

Jag Valdez – Lead Guitar/Vocals

Ian Olague – Drums

Adan Ostos – Lead Guitar

Frank Villarreal – Bass

Luis J. Olvera – Rhythm Guitar/Backup Vocals

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6696 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*