Newsfeed

Midnite City: With uptempo new single…..

Midnite City - Crawlin' In The Dirt

Midnite City release new single Crawlin’ In The Dirt on 22nd January, out on Roulette Media Records. This big, uptempo rocker is rammed full of riffs, hooks and harmonies; it sees these AOR favourites continue to take things up a notch with every release and is guaranteed to delight their avid fans no end!

Crawlin’ In The Dirt shows a tougher, edgier side to the band not seen or heard before. Midnite City kicks the doors off 2021 with a vengeance! Crawlin’ In The Dirt is the first single to be taken from the band’s upcoming album Itch You Can’t Scratch which is set for release in May on Roulette Media Records.

Since bursting out onto the scene with a vengeance in 2017, Midnite City have taken on the world and hustled themselves to the top of the pile to be crowned the true kings of Hair Metal.

Following on from the release of their sophomore album ‘There Goes The Neighbourhood’ in late 2018 (which was voted 5th best Melodic Rock album of the year in Classic Rock magazine and also made the list of the best albums of the past 35 year history of Japan’s Burrn! magazine) the band have gone from strength to strength and proven to be one hell of a force to be reckoned with in the live arena.

Midnite City have headlined two consecutive UK tours, played shows all over Europe, Australia and also played two sold out shows in Japan and continue to dazzle a legion of growing and devoted fans around the world with their high energy, feel good, party rock.

Hot on the heels of two highly acclaimed albums, Midnite City return in 2021 with their highly anticipated third album. With new label Roulette Media in tow, as well as new management and booking agent, the band are back looking and sounding better than ever with a new array of songs that will melt your face, so strap yourselves in for the ride of your life. It’s all about the good times! The 2018 tracks Give Me Love, and You Don`t Understand Me taken from the album There Goes The Neighbourhood.

 Midnite City is;

Rob Wylde – Lead Vocals

Miles Meakin – Lead Guitar

Josh Tabbie Williams – Bass Guitar

Shawn Charvette – Keyboards

Pete Newdeck – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*