Newsfeed

Plush: Amazing to play in a historic theater….

Plush - Hate

When I was a young man I was fascinated by Runaways, and that band was the first all-female rock band I discovered. Now many years later Plush is an all-female rock band with a mission––to bring an all-girl rock band back to the forefront of the music industry. Plush is composed of four talented musicians, all under the age of 21, whose accomplishments and talent eclipse their age. This female rock force is fronted by singer/guitarist Moriah Formica, drummer Brooke Colucci, lead guitarist Bella Perron and bassist Ashley Suppa. Plush first single is entitled Hate, and the song was produced by Johnny K (Staind, 3 Doors Down, Disturbed).

The song is very personal for frontwoman Moriah Formica. She says, «It’s about somebody who broke my heart in a very bad way. I was just so angry and sad, but I couldn’t bring myself to actually say ‘I hated you’ to that person, because the truth is I really, really loved that person, and I just hated that I loved them».

Reflecting on the video shoot, Moriah Formia says, «It was amazing as a newly formed band to play in a historic theater, especially during a pandemic where we haven’t had the opportunity to play a live show yet. We also had the chance to really bond as a band, spending the whole day together».

Plush wants to bring back the heart of rock to the mainstream with a new and fresh spin on the sounds you already love. It has been quite a while since an all-female rock act has hit the mainstream, and Plush hopes to inspire young women everywhere to follow their dreams, regardless of whatever challenges may get in the way.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7110 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*