Newsfeed

Inner Torture: Anchored in Thrash Metal….

Inner Torture - Stain

I nner Torture delivers simple and effective music which mixes the influences of these four members: Thrash, Death, Black, Hardcore and Classics. This mixture allows the group to offer compositions to different atmospheres while keeping a spine firmly anchored in Thrash.

Inner Torture is a melodic thrash band from Lyon in France and Stain is their first EP. The band offers growl to clear vocals, their female singer Okko leads you through thrash riffs and catchy choruses.

Tracklist:

The Oyster Complex

Fear

Unbreakable

The Cloud Castle

The Victory


Line-up:


Laurence “Okko” : Vocals
David : Guitars
Cédric : Drums
Fabrice “Evilfrmost” : Bass

Credits:
Recording and mixing by Inner Torture and mastering by Lights And Recordings and artwork and pictures by Jullian Chevalier.


Inner Torture is for fans of band as The Agonist, Iced Earth, Kreator, Testament, AnnihilatorIor, Lights And Recordings, Jullian Cheval

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*