Newsfeed

Sirakh: From the Fenno-goth movement….

Sirakh - Chrisis Of Faith

Toay Permafrost offers a band from Finland that plays accortding to them selves Post-Punk/Gothic+Hard Rock/Heavy Metal = Dark Alternative.

Sirakh signed a deal with Wormholedeath for the release of their first full lenght album Crisis Of Faith, due for release on 22/01/2021 worldwide. With their new album dubbed Crisis Of Faith, Sirakh promise to show the world what their made of by introducing the world to Dark Alternative, guided by the band’s sheer musical talent and raw technical virtuosity.

Torchbearers of the early 2000’s Fenno-goth movement, Sirakh are outsiders in their cold hometown of Oulu, Finland; which is best known for it’s active death/thrash metal scene.

Rebels and retro rock aficionados. Hailing from the cold and dark city of Oulu in northern Finland, Sirakh defy their hometown’s dress code of extreme metal and indie pop by mixing their love of 80’s hard rock with a dark, gothic image.

Marina Trench with lead vocals states, We are collectively glad to join forces with WormHoleDeath on releasing and promoting this record. Dear people of planet Tellus. It is my great pleasure to sign this deal with my amazing bandmates. I’m excited to see what the future holds! ».

«After seven fucking years of thankless drudgery not too far from slave labor, we have finally found some people that just may understand us. Here’s to the beginning of a beautiful friendship! ». – Nikki Angelus, guitar.

Tracklist:

1. Yours For the Breaking

2. Tear Me To Shreds

3. Heart of Fire

4. Love Like Blood

5. Downfall

6. Grown Apart

7. Mirrors

8. New Black

9. Violet Dawn

10. The Devil’s Mar

Marina Trench– Vocals

Padre Mortis – Vocals

Nikki Angelus – Guitars

Zachary T. – Bass

Dimitry Bonefield – Drums

Julius Seizure – keyboards

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*