Newsfeed

Disout: With heavy riffs, powerful drums, atmospheric guitars and original vocals….

Disout - Mien

Late in 2020 Permafrost premiered Disout`s new single Dissonance and their sound is a tribute to the heavy rock, combined with solid riffs that go hand in hand with modern metal. Now it`s time to talk about their new album Mien. The album features 9 tracks with heavy riffs, powerful drums, atmospheric guitars and original vocals. The lyric on the album talks about people, society and many faces of humanity. The tribute for rock and solid riffs goes hand in hand with the modern sound of metal. And all of this put together in concept album.

The band comments: «This album is unique for us and contains 100% of our emotions. After a long relationship with each other we decided to collect some of the songs we have written over the years and make Mien something unique».

Disout is obviously a matured band and offers music that is easy to like. The Polish band knows how to do thing simple an effective way and the result is a atmospherically and musically coherently music that is very nice to listen to.

Disout is a relatively new music group, creating an original mix of rock and metal sounds. The roots of the musicians are from many other Polish bands.

Darek Dolny – Vocals

Mateusz Simiot – Guitars

Jan Nowak – Bass

Artur “Artie” Woźniak – Drums

Line – up:

Darek Dolny – vocals

Mateusz Simiot – guitars

Jan Nowak – bass

Artur “Artie” Woźniak – drums

Tracklist:

1.Blindness 04:41

2.Lullaby 04:07 04:41

3.Virgin 05:16

4.Our Desire 04:23

5.All of Them 05:38

 6.Dissonance 05:26

7.Global Orphanage 05:45

8.Texture 04:54

9.Try to Convince Society 06:25

Link:
Facebook
Instagram

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*