Newsfeed

Captain Naysayer: Started as a wet dream…..

Captain Naysayer

On February 13, 2021, the debut EP from Belgian rock and roll band Captain Naysayer will be released, called Captain Naysayer. The track Living Again,

Captain Naysayer started as a wet dream of Daan and Evert from rockband The DeVilles. They were looking for other musicians to share in an adventure of 70’s inspired rock and roll. Lucky for them, bass player Bazz Bear of Mimi Lebonq liked their way of thinking and joined them in their quest. After some jamming between the three of them, they decided they needed to add some more notes to the mix.

Where guitars fail, keys conquer. Young Tom, once a history student from Daan’s class and old-school blues guy, joined them on keyboards. Now they just needed a voice to represent their groovy tunes.

They posted a hot post online to lure in some candidates, and Arthur took the bait. He had to come all the way from Brazil to find some suitable musicians, but for great music, we’re willing to make some miles.

Captain Naysayer is:

Arthur – vocals

Daan – guitar

Tom – keys

Bert – bass

Evert – drums

Tracklist:

1 – Black Silhouette

2 – Changes

3 – Voodoo Lovin’

4 – I See Danger

5 – Blue Eyed Mask

6 – Living Again

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6048 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*