Newsfeed

Mud Factory: Serbian death-metal tanks…..

Mud Factory – The Sins Of Our Fathers

Mud Factory has released 2 EP records and now the band has released its first LP release – The Sins Of Our Fathers, which is mixed and mastered by the great Fredrik Nordstrom and supported by Wacken Foundation. The album is out via Wormholedeath. Serbian death-metal tanks Mud Factory are satisfied to unleash the lyric video to You All Will Suffer featuring Vojislav Višić of Stvor as special guest! The lyric video is by Marko Jocić. The band states, «We just want to thank our bros Marko and Voja for believing in us as much as we do and putting that much effort to make this song and video look and sound this cool».

Mud Factory is a groove/death metal band from Vranje, Serbia, founded in 2012. They have won the biggest band competition in Balkans ( Zaječarska Gitarijada ) and Serbian Wacken Metal Battle. The band is recognized for its energetic and aggressive live shows. Mud Factory had live shows all across Serbia, as well as in Macedonia, Bulgaria, Montenegro, Bosnia and Herzegovina and Croatia. They’ve played every major music festival in Serbia and have been a support band for various touring bands ( Planet of Zeus, Obscure Sphinx, Thy Disease, Kultur Shock… ). The band also founded their own metal festival called “Factory Fest” which has been held 5 times already. Mud Factory had previously released two EP’s and now they’ve finished their first LP album “The Sins of Our Fathers”, which was mixed and mastered by Fredrik Nordström in Fredman studio, Sweden and supported by Wacken foundation. The track As I Watch Them Die,

Band members:

Stefan Milanović – vocals

Milan Stefanović – guitar

Nemanja Stanković – bass

Vanja Seneši – drums

 Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6718 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*