Newsfeed

All Against: Metal from Lisboa….

All Against - I Am Alive

All Against, is a metal band from Lisbon and they combines thrash metal and groove metal. They was founded six years ago and two years later the debut album was released, and this album offers heavy and strong riffs, powerful lyrics. Now the band are back with their sophomore album I Am Alive, and here are the title track I Am Alive,

The band states, «We are pleased to announce that we have signed with the publisher Wormholedeath who will be responsible for the distribution of our album I Am Alive . We are so satisfied of all the work that has been done here, and all the hours for this album are finished. Recorded and mastered by Hugo Andrade in the fifties. Video recorded and edited by Miguel Matthew, who did an excellent job.

With all this, give him steel and play loud … ».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*