Newsfeed

Plastic Tears: With a fast loud punky rock song…..

Plastic Tears – Riot Zone

Plastic Tears mixes classic rock with pop, punk, hard rock and glam for a unique sound.

Finnish Hard Rockers Plastic Tears are pleased to unleash the single & video for Riot Zone, track taken from their upcoming album Anthems For Misfits due for release on 26 Marz 2021 via Wormholedeath Records worldwide.

Statement about the single & video:

«Are you ready for a rock ’n’ roll riot?!!»

«Riot Zone is a fast loud punky rock song about standing up for yourself, freedom, peace and fighting the injustices of the world. About being the underdog, finding your way and standing up for your rights. It’s a song that makes you wanna raise your fist, bang your head and pogo like crazy! The lyrics are meant to be uplifting rock ‘n’ roll rebellion and defiance, with a slight socially critical undertone. So don’t take life too seriously and strengthen yourself through the power of rock ‘n’ roll! Plastic Tears new album Anthems For Misfits is released this year through Wormholedeath Records».

PS. Plastic Tears condemns all violence and violent riots.

Plastic Tears career has been colorful. The band history includes break-ups, several lineups, record company changes and drama enough for a soap opera. The bands musical influences come from classic rock and punk, not to forget 70’s glam rock.

The lineup has seen some changes through the years. Today Plastic Tears is lead vocalist Miqu December, drummer Eco Xtasy, bassist Edu Kettunen, guitarists Andy Whitewine and Juha Pietiläinen. The track Communication,

The lady knows just how to build a telephone

A.G. Bell told her you don’t have to be alone

You don’t have to be alone

What do you know about communication

What do you know

What do you know about communication

D-d-do you know

Just take a look into the telephone book

There’s a million people there just waiting for your call

What do you know about communication

What do you know

What do you know about communication

D-d-do you know

The instruction manual’s there if you are unsure

To loneliness and boredom it’s the best cure

I may not always ring but I’m always there

Always

What do you know about communication

What do you know

What do you know about communication

D-d-do you know

What do you know about communication

What do you know

What do you know about communication

D-d-do you know

What do you know

What do you know

What do you know

What do you know about living alone

Third and latest album Angels With Attitude was released 1st of June 2018 through German City of Lights Records. The album made an impression on fans and critics alike, and gathered great reviews around the world.​

Plastic Tears are currently recording their fourth album, stay tuned!

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6850 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*